Video broșura este un instrument premium, inovator, de marketing integrat format din conţinut video de înaltă calitate încapsulat într-un material tipărit clasic.


Video broșura este o combinație surprinzătoare și armonioasă dintre o broșură tipărită, personalizată la nivel de exemplar și o colecție de materiale video (filme, poze, prezentări convertite la film).


Această fuziune combină avantajele tiparului clasic (personalizare, branding, obiect pe care cititorul îl poate atinge și simți) cu cele ale materielelor video (informație dinamică, complexă, efecte speciale, cantitate mare de informație) într-un instrument interactiv de comunicare premium.


Broșura tipărită se transformă într-un instrument dinamic de comunicare prin combinarea puterii mesajului video cu forța tradițională a materialelor tipărite personalizate.


Informația statică (poze, text, grafice, logo-uri) și cea dinamică (materiale video) sunt integrate pentru a crea o poveste care incită, totul într-un pachet interactiv ușor de distribuit.Comunicarea video dă viață prezentărilor și captează imediat interesul audienței către produsul, serviciul sau conceptul propus.


Această combinaţie oferă un instrument unic care permite comunicarea multisenzorială a unui mesaj, oricât de complex, în mai multe moduri simultan și creșterea interactivității experienței, având un impact imediat și o memorabilitate garantată.


Video broșura este un instrument puternic de marketing deoarece poate conține un mesaj promoțional sau materiale informative, este un brand reminder și se folosește foarte bine țintit. Video broșurile sunt un element extrem de puternic în orice marketing mix și îmbină armonios inovația cu tradiționalismul.

  

Video broșura este un instrument care diferențiază, poziționând utilizatorul în grupul inovatorilor și al promotorilor elementelor de marketing inedite.

CONCEPT
ÎNAPOI