Video broșura oferă un set unic de beneficii și avantaje competitive față de materialele tipărite clasice, materialele video pe suporturi digitale (CD-uri, DVD-uri, stickuri de memorie), spoturile difuzate la televizor, site-uri, spoturi pe ecrane mari în zone publice, produse IT multifuncționale (tablete, playere media, telefoane mobile, laptop-uri etc):


CONCEPT


Impact și efect viral. Memorabilitate. Inovație. Atractivitate și calitate obiect. Interactivitate. Valoare pentru cost.


IMPACT ȘI EFECT VIRAL

Impactul este imediat și impresia extrem de puternică de la prima deschidere, datorită surprizei conceptului și a noutății aduse de acest instrument. Accesând mai multe simţuri - văzul, auzul şi emoţiile clientului, video broșura are un mod impresionant de transmitere a informației făcându-i pe clienți să treacă foarte repede de la reacție la interacțiune și apoi la acțiune față de informația prezentată. Acest fapt duce la un efect viral demonstrat: video broșura va fi, cu siguranță, arătată și altora.


MEMORABILITATE ȘI FORȚĂ DE TRANSMITERE A MESAJULUI

Prima impresie e foarte puternică și se păstrează. Nu poți uita conceptul și video broșura, fapt ce întărește memorabilitatea mesajului conținut.


INOVAȚIE

Este un produs inovator bazat pe un concept nou, iar acest fapt poziționează compania ce o oferă în rândul inovatorilor.


ATRACTIVITATE ȘI CALITATE OBIECT

Atât tiparul realizat digital la o rezoluție de 2400 dpi pe echipamente de ultimă generație, cât și display-urile de înaltă rezoluție fac ca video broșura să fie un instrument premium de comunicare și un obiect de calitate.


INTERACTIVITATE

Un obiect cu care potențialul client interacționează fizic aduce un răspuns mult mai rapid și mai puternic decât în cazul unui mesaj video simplu, livrat impersonal (pe internet de exemplu). Interactivitatea materialului sporește impactul și memorabilitatea acestuia.


VALOARE PENTRU COST

Broșura video este purtătoarea unei valori excelente pentru costul pe care îl are, atât prin posibilitatea de selecție foarte bună a audienței, cât și prin calitatea și cantitatea informației livrate.


SUPORT PENTRU CONȚINUT

  

Impact. Dinamism, complexitate, efecte speciale posibile. Permite  exprimarea complexă a creativității. Cantitate foarte mare de informație conținută. Confidențialitate. Flexibilitate. Video broșura ca modalitate de ACCESARE a informației. Garanție acces la informație. Acces imediat, la locul de livrare al video broșurii.


IMPACT

Impactul unei prezentări video e cu 72% mai mare decât în cazul tiparului simplu. Acționând pe simțuri într-un mod combinat - văz, auz și emoții, un material video are un impact superior oricărui material tipărit. O prezentare video duce la o înțelegere și reținere a mesajului cu 50% mai mare. Rata de răspuns a unei campanii cu materiale video e de 6-10% față de 1-3% în cazul unei campanii bazate pe materiale tipărite clasice.


DINAMISM, COMPLEXITATE, EFECTE SPECIALE

Video broșura permite comunicarea unor concepte și idei complexe, dificil sau chiar imposibil de transmis doar prin tipar. Unele servicii/produse/idei pur și simplu nu pot fi descrise doar static. Prin video sunt accesibile de asemenea efecte speciale, animații, prezentări dinamice de informație.


CREATIVITATE

Utilizarea combinației tipar+video înlătură barierele și constrângerile care apar în calea creativității oamenilor de marketing, cum se întâmplă în cazul utilizării metodelor care conțin doar tipar sau doar video.


CANTITATE DE INFORMAȚIE

Cantitatea de informație pe care o poate conține o video broșură depășește volumul de informație conținut de orice material clasic tipărit. Pentru același volum de informație, greutatea unei video broșuri este mult mai mică comparativ cu a unei broșuri tipărite, implicit fiind mult mai ușor și mai comod de transportat .


CONFIDENȚIALITATE

Deoarece video broșura este dată direct sau prin direct mail, confidențialitatea informației este garantată, față de un site public pe internet sau de difuzarea unor spoturi video.


FLEXIBILITATE

Interfața usb și modul de stocare a informației permite modificarea cu ușurință a conținutului ori de câte ori e necesar.
MODALITATE DE ACCESARE A INFORMAȚIEI


Accesul la informație e garantat și este imediat.


GARANȚIE ACCESARE INFORMAȚIEI

În ciuda răspândirii internetului de mare viteză, nu există nici o garanție că hyperlink-urile trimise prin email sau că banner-ele de pe site-uri vor fi accesate. De asemenea,  un CD/DVD sau un stick de memorie dat unui client, nu se știe când sau dacă va fi accesat vreodată.

Video broșura oferă vehiculul și mecanismul prin care informația video, prin intermediul suportului fizic, ajunge la țintă și este accesată în mod cert.


ACCES IMEDIAT LA INFORMAȚIE, la locul de livrare al acesteia

După ce citesc despre un produs nou sau asistă la o prezentare, clienții pot vedea prin intermediul video broșurii, un video demo imediat.

Interesul de a afla mai multe despre un serviciu sau produs poate fi astfel imediat satisfăcut prin accesul la o prezentare detaliată video.

Mesajul e livrat imediat, la locul de distribuție al broșurii video.

Potențialul client care primește o broșură video va reacționa în cel mai scurt timp la conținutul ei. Un link către un material online e greu de prezis când sau dacă va fi accesat vreodată.


INSTRUMENT DE MARKETING


Targeting foarte bun și concentrarea efortului de marketing. Personalizare. Purtătoare a brandului și a mesajelor promoționale. Valid pentru includerea în bugete de marketing. Timp de distribuție scurt. Adoptarea deja de către marile brand-uri.


TARGETING și PERSONALIZARE

Mesajul poate fi foarte bine direcționat și poate ajunge exact la cine se dorește, fără a se irosi resurse. Tehnologia de realizare digitală permite o personalizare la nivel de exemplar, fără costuri suplimentare, prin tipar de date variabile, astfel că, fiecare broșură video în parte poate fi adresată unui client individual, acesta percepând importanța care îi este acordată. Clientul primește un obiect realizat special pentru el, nu unul general accesibil.


BRANDING

Broșura video este în primul rând un instrument de marketing, un recipient transportor pentru brandul promovat.


BUGETE DE MARKETING

Fiind un instrument de marketing evident, poate fi prins în bugetele de promovare (față de o tabletă, telefon mobil sau laptop, de exemplu).


TIMP DE DISTRIBUȚIE

Comparativ cu alte mijloace de promovare video, broșura video este ușor, simplu și rapid de distribuit către segmentele țintă.


ADOPTARE PE PIAȚĂ

Video broșurile au fost deja adoptate de principalele branduri de pe piață: Samsung, Xerox, HP, Mercedes, Nokia etc.


ALTE BENEFICII


Nu e necesar accesul la  internet și nici prezența unui calculator. Nu există restricții de tiraj minim. Timp de producție foarte scurt. Prestigiul utilizatorilor.


COMODITATE

Nu e necesar acces la internet și prezența unui calculator, laptop, tabletă, smartphone pentru accesarea conținutului, fiind recomandată  ca o resursă independentă de marketing.


TIRAJ MINIM

Nu există restricții de tiraj ca în cazul tiparului clasic. Datorită tehnologiei digitale, putem realiza și un singur exemplar, într-un timp foarte scurt.


TIMP DE PRODUCȚIE

Deoarece suntem producător direct, timpul de realizare, de la bunul de tipar și aprobarea conținutului, este foarte scurt, putând fi chiar și de câteva ore, în cazul unor urgențe și a unor cantități mici.


PRESTIGIU

Video broșura este unul dintre instrumentele cele mai noi de promovare. Utilizarea broșurilor video ca instrument de marketing demonstrează angajarea către inovație și implementarea noului și a tehnologiei de ultimă oră, fapt care contribuie consistent la imaginea și prestigiul utilizatorului. Acest fapt e demonstrat de adoptarea video broșurilor de către marii jucători de pe piață.

BENEFICII
ÎNAPOI