Conținutul video este reprezentat de unul sau mai multe materiale video care pot fi furnizate de către client sau realizate de noi pentru client. Materialele video ale clientului pot fi editate și optimizate în funcție de modelul de broșură video ales.


Exemple de conținut video și aplicații pentru acesta:


Prezentări sau testimoniale care să suțină o idee, o experiență, un produs, serviciu, concept, companie, grup companii, locație, sediu, depozit, showroom, eveniment, destinație, proprietate, grilă de programe, film, joc, album muzică sau cataloage de prezentare produse, servicii, concepte etc.


Materiale legate de lansare sau relansare de produs / serviciu / pachet / concept / locaţie - sediu / depozit / showroom. Campanii de promovare. Campanii promoționale de marcă. Inserturi în publicații. Comunicate de presă. Materiale pentru conferințe de presă. Prezentări trimise către media, kituri către media pentru a introduce știri importante. Materiale PR. Trailere și demo-uri jocuri, software, filme, emisiuni, seriale, muzică. Prezentarea unei noi grile de programe. Tururi virtuale sau cataloage de imagini (proprietăți, proiecte imobiliare, destinații de vacanță, hoteluri, locații, produse turistice, automobile, avioane, vapoare). Cărți de vizită de lux. Mesaje video personalizate de informare sau de stimulare a interesului. Prezentări pentru conferințe. Prezentare persoană însoțită de testimoniale pentru angajare, cooptare în proiecte, atragere de fonduri sau atragere de sponsorizări (piloți de curse, coruri, sportivi etc)Materiale de introducere a unei oferte. Ice breaker la o prezentare de oferte. Oferte pentru licitații (business pitch). Oferte complexe.


Analiza unei situații, rapoarte, anunțuri interne, rapoarte anuale pentru acționari.


Înregistrarea unui eveniment public sau privat. Rememorarea unei experiențe deosebite (petrecere de firmă, lansare, simpozioane, congrese, sărbătorirea unui număr de ani de la înființare, deschiderea unei noi clinici, showroom, sucursale etc). Mesaje video personalizate de mulțumire pentru echipă, participanții la un eveniment, clienți etc. Rememorarea unei experiențe importante sau deosebite (honeymoon, skydiving, scuba diving, concediu, vacanță, întâlnirea de 10 ani de la terminarea facultății etc)


Instrucțiuni sau demonstrații de montaj, verificare, asamblare, utilizare, instalare, folosire, operare, întreţinere - singure sau într-un kit format dintr-un produs sau modul tehnic care e însoțit de instrucțiuni de instalare, utilizare. Demonstrații de utilizare echipamente, produse, scheme de tratament (produse farmaceutice, echipamente medicale, tehnice, IT). Broșuri de service.


Manuale, materiale de training. Materiale de suport pentru echipa de vânzare.


Materiale educaționale sau de marketing educațional.


Invitații premium la evenimente corporate – lansări, Christmas Party etc sau la evenimente private - nuntă, botez, petreceri VIP. Felicitări premium (onomastice, de sezon)

CONȚINUT. UTILIZARE
ÎNAPOI